Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Smag dansk vin på Kimesbjerggaard Vingård

Vingårdsbesøg & rundvisning

Hvad er inkluderet?

Besøget inkluderer en rundvisning i vinmarken og en efterfølgende smagning af 4 typer vin i vores besøgsrum "Vognporten". Til vinen serverer vi hjemmebagt flute.

Praktisk information

Vi har åbent for besøg og smagning fra maj til og med oktober. Aktuelle datoer findes derfor i disse måneder.

Har du særlige ønsker til større arrangementer som firmature, fødselsdagsfejringer m.v., ring til os eller send en mail til kontakt@vinfrafyn.dk

OBS! Medbring praktisk fodtøj og påklædning efter vejret.

175 kr./person

Book et privat arrangementSkal du holde et privat arrangement?
Vi afholder også private arrangementer for større grupper, såsom polterabend og firma events. Send os en forespørgsel her, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Cover image
Om Kimesbjerggaard Vingård
Dansk vin med omhu

Ved Faaborg på den sydfynske kyst ved Sinebjerg Strand, ligger Kimesbjerggaard. Her dyrkes dansk vin med fokus på smag og kvalitet, men også nærvær, omhu og ærlighed. Vi arbejder for at give vores gæster gode oplevelser og byder alle interesserede velkommen på gården.

HVAD ER ET VINGÅRDSBESØG?

Ved et vingårdsbesøg inviterer vi vores besøgende en tur med i vinmarken og produktionsfaciliteterne, hvorefter vi serverer vin i vores besøgsrum. Vi serverer 4 typer vin i "Vognporten" til grupper af minimum 4 personer. Til vinen serverer vi hjemmebagt flute.

GÅRDBUTIKKEN

Besøg også vores lille gårdbutik. Her findes foruden vores vine også et lille udvalg af håndlavede produkter. Vi har varierende åbningstider. I gårdbutikken kan købes kaffe-to-go og Skarø Is samt vores vine, snapse og andre udvalgte ting.

OM OS

Kimesbjerggaard er en gammel slægtsgård, hvor vi nu er 5. generation der bor på vingården. På gården bor Kirsten og Leif Ganderup som i dag driver Kimesbjerggaard Vingaard.

Vinproduktionen startede i 2008 som et projekt, som hurtigt udviklede sig og blev større. Vores interesse for vin og dens egenskaber, kombineret med gårdens store arealer og unikke placering ved kysten, blev grundstenen til de produkter vi laver i dag. Allerede dengang vi startede, blev der af årenes høst produceret mange flasker rød- og hvidvin.

OM VINEN

I 2015 blev det officielle vineri indviet og taget i brug. Det seneste årti har vi således solgt vores vine kommercielt. Med tiden er der også kommet flere og flere vinstokke til. Det er en stor glæde at kunne se hvordan stokke, druer, vin og hele vingården udvikler sig år for år. Vi kan nu også huse mange vingæster i vores gæsterum til rundvisninger, vinsmagninger, møder m.v.

Vinene er unikke blandinger fra 12 forskellige sorter af rød og hvidvins-druer. Hvid- og rosevine sælges året efter plukning (oktober måned) og rødvine sælges som hovedregel efter 1,5 – 2 års modning på egefad. Mousserende vine er som regel klar 1,5 år efter plukning.

Vinene er meget forskellige - både på grund af vores egne fordringer og på grund af vejrets forskellighed, som giver druerne forskellige smage, grad af sødme, aroma og evner. Vores vine er derfor, ligesom mennesker, vidt forskellige.

VELKOMMEN

Vi byder kunder velkommen på Kimesbjerggaard Vingård

Kimesbjerggaard VingårdTåstebjerggyden 215600 Faaborg
kontakt@vinfrafyn.dk+45 30 28 67 88
© 2024 Kimesbjerggaard Vingård
Fra 175 kr./person
Company logo
Fra 175 kr./person